M-Design Haarden

M-Design Haarden

M-Design ontwerpt en produceert sinds 2011 exclusieve open en gesloten haarden in eigen huis. Meer dan meer dan 100 verschillende toestellen voor binnen- en buitengebruik maken deel uit van de collectie.

Design, warmte en sfeer

Kenmerkend voor de M-Design-collectie is de combinatie van kwalitatief hoogwaardige materialen met een sfeervol design. De productie ligt in eigen handen en de ontwikkeling en evolutie van producten gebeurt onder eigen dak. Hierdoor kan er snel en vernieuwend gewerkt worden met oog op hedendaagse en toekomstige normen. Er is een groot gamma in hout- en gashaarden, elk met enorm veel combinaties wat betreft achterwand en afwerkingskader zodat unieke realisaties steeds mogelijk zijn.

M-Design haarden
M-Design haarden
M-Design haarden
M-Design haarden

Houthaarden van M-Design

Onze houthaarden zijn uitgerust met een luchtspoelgordijn dat zorgt voor een langdurig propere ruit, een efficiënte remplaat en een gepatenteerd verbrandingssysteem zodat de haarden op ecologisch vlak én design hoogvliegers zijn. Fan van Domotica? Dan sluit u zonder problemen onze houthaard aan op uw systeem en kan u hem bedienen met een tablet of smartphone.

Meer weten over de haarden van M-Design? Neem contact met ons op!

Contact

Gashaarden van M-Design

De gascollectie biedt eveneens tal van mogelijkheden, gaande van het aantal branders tot de keuze in decoratie tot de mogelijke afwerkingskaders. Door de Ecoswitch en de Ecowave is het mogelijk om het vlammenspel zodanig aan te passen dat het verbruik met 50% verminderd wordt, zonder verlies van een optimaal vlambeeld.

De True Vision collectie werkt met gasflexibels door de houtblokken en ontspiegeld glas zodat het onderscheid met het houtvuur amper te zien is. Waar er vroeger steeds een breed kader nodig was om de haarden af te werken, kan er nu gekozen worden voor een ‘0-kader’ wat zorgt voor een strakke afwerking waar het kader niet meer te zien is.

Geen standaardhaard, maar een haard met uw handtekening die zeker bijdraagt om van uw huis een thuis te maken.

M-Design haarden
M-Design haarden

Andere merken in de categorie Houtkachels

Druk op enter om te zoeken of gebruik escape om te sluiten