Dik Geurts Houthaarden

Creation of flames

Naast ontwerpers van houtkachels zijn we bij Dik Geurts vooral liefhebber van het echte houtvuur. Het is onze inspiratie om iedere dag weer te zoeken naar slimmere, rendabelere en schonere manieren van hout stoken. Door de doordachte ontwerpen hebben alle Dik Geurts modellen een bijzonder hoog rendement. Het is onze passie die we graag met andere liefhebbers van houtvuur delen en uiten in onze producten.

Inzethaarden

Ook bij bestaande constructies hebben wij bij Dik Geurts opties. Onze inzethaarden zijn net als onze vrijstaande haarden voorzien van de unieke Dik Geurts kenmerken, met een hoog rendement, eenvoudige bediening en een typische Dik Geurts uitstraling. Dit is een stijlvolle oplossing voor de vervanging van uw oude haard.

Meer weten over Dik Geurts Houthaarden? Neem contact met ons op!

Contact

Dik Geurts in actie

We vertellen je dan ook graag hoe ons vuur wordt opgewekt, wordt beïnvloed en gecontroleerd. We vertellen je waarom onze haarden en kachels zo eenvoudig zijn in gebruik en toch een optimale verbranding hebben.

Maar nog liever laten we je het zien. Hoe het vuur in een Dik Geurts haard of kachel tot leven komt. Dat je de volledige controle hebt over het vuur en het vlammenspel. We laten je zien hoe eenvoud, ervaring en kennis perfect samenwerken in het allermooiste houtvuur.

Andere merken in de categorie Houtkachels

Druk op enter om te zoeken of gebruik escape om te sluiten