Kalfire Haarden

De warmte van een familiebedrijf

Kalfire is een Nederlandse producent van hoogwaardige gashaarden en houthaarden. Ondanks de groei die het bedrijf in de loop der jaren heeft doorgemaakt, heeft Kalfire nooit iets van dat familiekarakter verloren. Dat vertaalt zich in een enorme betrokkenheid bij haar klanten, dealers en producten en in een langetermijnvisie die het mogelijk maakt om te blijven innoveren.

Kalfire heeft zijn visie op design, de techniek, het gebruiksgemak en de prestaties van gashaarden en houthaarden vormgegeven en zijn positie als trendsetter verder kunnen verstevigen. Zeer regelmatig schudt Kalfire de markt wakker met spraakmakende innovaties, zowel op technisch als esthetisch gebied.

Kalfire is een bedrijf dat de uitstraling en expertise van een multinational combineert met de oprechte betrokkenheid, laagdrempeligheid en warmte van een familiebedrijf. En dat al bijna 40 jaar.

Strak design

U heeft niet alleen vrij zicht op het vuur, ook de ombouw van de haard kan strak en minimalistisch worden afgewerkt. Slimme technieken, waaronder de ingebouwde luchtklep, zijn onzichtbaar weggewerkt. De ombouw omvat hierdoor geen storende elementen

Andere merken in de categorie Inbouwhaarden

Druk op enter om te zoeken of gebruik escape om te sluiten