Dimplex Elektrische Haarden

Dimplex...altijd een haard die bij u past

Er gaat niets boven een gezellig haardvuur als u thuis een gastvrije sfeer wilt creëren. Met een elektrische haard lukt dat eenvoudig in elke ruimte. Ontdek het zeer ruime assortiment elektrische haarden van Dimplex, het grootste elektrische sfeerhaardenmerk ter wereld en onderdeel van Glen Dimplex, een familiebedrijf uit Ierland.

Kwaliteitsmerk

Dimplex staat bekend als kwaliteitsmerk onder de elektrische vuren. Dat herken je aan het realistische vuurbeeld dat een hout- of gasvuur sterk benadert. Dimplex heeft daarvoor zelf verschillende technieken ontwikkeld, die intussen maatgevend in de haardenwereld zijn. De afwerking en de ingebouwde voorzieningen maken het mogelijk om van je Dimplex haard te genieten wanneer en zo vaak je maar wilt.

Dimplex in actie

Gebruiksgemak

Een goede elektrische haard is een echte brenger van sfeer en ontspanning, voor iedereen. Of je nu houdt van uiterst modern of authentiek design, een inbouw- of vrijstaande sfeerhaard zoekt, een makkelijke ‘plug-and-play’-oplossing wilt of een haard wilt laten inbouwen naar eigen ontwerp, er is altijd een Dimplex haard die bij je past. Hoe groot of klein de ruimte ook is.

Ook het gebruik brengt voordelen met zich mee. Een elektrische haard heeft geen schoorsteem nodig en een 230V aansluiting is meestal voldoende, waardoor de haard op veel pleken kan worden geplaatst. Het onderhoud aan een elektrische haard is in vergelijking met een houthaard geringer. En ook het dagelijks gebruik brengt meer gemak met zich mee, en is 100% kind veilig omdat de vlammen koel blijven. Veelal is een afstandsbediening inclusief. En is er een elektrische (bij-)verwarming ingebouwd dan gaat deze uiterst efficient met energie om.

Meer weten over Dimplex? Neem contact met ons op

Contact

Druk op enter om te zoeken of gebruik escape om te sluiten