Planika Bio-Ethanol Haarden

Planika Bio-Ethanol

Dankzij de ontwikkeling van Bio-ethanol haarden van Planika kunnen we nu zelfs in appartementen zonder rookkanalen genieten van echt vuur! Dankzij vele technologische ontwikkelingen is de haard optimaal beveiligd. De brandstof bevindt zich in een apart reservoir van waaruit de ethanol in de dampversneller wordt gepompt. Het brandproces vindt plaats boven de brander. Deze haarden branden dermate schoon dat ze nagenoeg geen geur afgeven.

Planika heeft een electrische afstandbediening met app ontwikkeld wat kan worden geïntrigeerd in domotica systemen. Op deze wijze heeft u volledige controle over het vuur. Dat wil zeggen het starten van het vuur, uitzetten en zelfs regelen van de vlamstadia, allemaal vanuit de luie stoel.

Meer weten over Planika? Neem contact met ons op

Contact

Buitenhaarden

De eigentijdse bio-ethanol haarden geven uw buitenruimte een prachtige sfeer en romantisch licht. Geniet van het meest natuurlijke vuur wat een extra dimensie geeft aan uw tuin. De buitenhaarden op ethanol zijn volledig rook en- reukloos- laten geen as achter.

Een ander voordeel is de brandstofpomp die de benodigde hoeveelheid bio-ethanol levert en automatisch stopt als het reservoir vol is. Deze functie garandeert dat u nooit brandstof zult morsen! Bovendien is het door een veiligheidscensor onmogelijk om brandstof toe te voegen wanneer de haard in werking is, nog warm is of koelt.

Andere merken in de categorie Buitenhaarden

Druk op enter om te zoeken of gebruik escape om te sluiten