kombifire houthaard gashaard, openhaard
 
 

KombiFire │ Houthaard en Gashaard │ Hout en Gas

De KombiFire openhaard, is de enige open haard die veilig op gas en hout kan branden.

De keuze tussen een gashaard en een houthaard hoeft niet langer gemaakt te worden. KombiFire heeft nu een prachtige openhaard ontwikkeld voor hout en gas (twee in een). U bepaalt zelf wanneer er op gas of hout wordt gestookt. De KombiFire haard past in elke woonstijl. Het assortiment open haarden bestaat uit 6 basismodellen die geheel naar eigen wens kunnen worden ingericht. De openhaarden zijn er in de volgende uitvoeringen, hoekhaarden, fronthaarden en panoramahaarden. De Kombifire is een gashaard en houthaard in 1 voor elk interieur.In totaal zijn er maar liefst 38 verschillende uitvoeringen mogelijk. Alle haarden zijn standaard voorzien van een afstandsbediening voor het stoken op gas.

Veiligheid

Kombi-Fire is een uniek systeem dat gebruiksvriendelijk en bovenal veilig is. Het voldoet aan de strengste veiligheidseisen en is ondermeer goedgekeurd door KIWA en SGS. Bovendien is het systeem CE-gecertificeerd voor alle Eurolanden.

Het gas- en houtvuur branden volledig gescheiden van elkaar, waardoor stoken gegarandeerd veilig is. Het revolutionaire systeem is zorgvuldig ontwikkeld door een team van gas- en houthaard specialisten en bovendien gemakkelijk zelf te bedienen. Aan het switchen hoeft geen installateur te pas te komen. U bepaalt zelf wanneer er op gas of hout wordt gestookt en creëert daarmee een geschikt haardvuur voor ieder moment. Om te zien hoe eenvoudig het switchen is, kunt u de animatie bekijken op www.kombifire.nl - KombiFire - de openhaard met een keuze.

Bekijk hier de technische informatie:

Kombifire Haarlem, open haard twee in een, combifire

 

Het SchouwSpel – KombiFire open haarden – Vogelenzang Haarlem