hout haarden, kachels, houtkachels, haarlem
 
 

BUITENHAARDEN

Het Schouwspel in Vogelenzang. Wij leveren u voor de zomeravond prachtige tuinhaarden, er is keuze voor u uit verschillende modellen. U vindt deze tuin en buitenhaarden in onze showroom. De verplaatsbare haarden voor buiten zijn gemaakt van Corten-staal en van Geëpoxeerd-staal. Uiteraard is het ook mogelijk een vaste buitenhaard te bouwen van steen. Buiten haarden worden vaak gebruikt voor de barbecue en voor de gezelligheid op een zomeravond in de tuin rond de haard. Zoek de terraskachel of tuinhaard van uw keuze uit in onze Showroom. Wij leveren ook haarden die kunnen worden geplaatst buiten in de tuin, eventueel met wieltjes en een afdekhoes. Enkele modellen zij ook geschikt voor in huis, maar dan wel met een beveiligde Bio-ethanol brander.

De Tienus-Haard

Dit is een heel nieuw ontwerp, een eigen productie van "Het Schouwspel" in Vogelenzang.
De Tienus Haard is een kachel / haard, die buiten in de tuin gestookt kan worden als buitenhaard of tuinhaard en is leverbaar in hout, ethanol of gas versie. Daarnaast zijn er extra opties, zoals wieltjes en een afdekhoes voor de winter. Decoratieve zijplaten kunnen in cortenstaal, roestvrijstaal, blauwstaal of natuursteen versie worden uitgevoerd, al naar gelang de klant wenst. Deze haard kan ook binnen worden geplaatst, maar alleen met een Ethanol brander. - De Tienus-haard wordt op bestelling gemaakt, bestel daarom op tijd.

De Tienus-tuinhaard is leverbaar in een aantal uitvoeringen, zowel in uiterlijk als in de keuze van de soort brander, vraag ook naar andere variaties, er zijn beslist mogelijkheden. De haard zelf is geschikt voor binnen en voor buiten, maar dit geldt niet voor elke brander soort. De uitvoering met de Bio-Ethanol brander is alleen geschikt voor binnen, de uitvoeringen op hout en gas, alleen voor buiten.

Buitenhaard BLOK

Wij leveren nu ook het leuke buitenhaardje met de toepasselijke naam BLOK.
Het haardje is gemaakt van Cortenstaal, dit is een zogenaamde Roest-look.
Het model is in een aantal maten leverbaar en heeft een achteraansluiting voor een rookkanaal.

Het kleinste kacheltje heeft de volgende maten:

  • hoogte:  70 cm
  • breedte: 40 cm
  • diepte:   40 cm

Het buitenkacheltje is leverbaar met een Pizza-opzet, als u dit op het kacheltje plaatst, wordt de hoogte 88 cm. Het kacheltje heeft een losse deksel aan de bovenzijde die u eerst moet verwijderen voor u de Pizza-opzet plaatst.

Ook is leverbaar een speciale Woktop die u op het standaard kacheltje plaatst.

Prijzen:

Standaard kacheltje BLOK: €  695.- incl. btw
Kacheltje met Pizza-opzet:  € 1195.- incl. btw

Extra's:

Speciale Woktop: € 69.- incl btw

Extra info:

Alle “B.B.Q. Weber” onderdelen passen op deze Woktop, deze zijn over het algemeen leverbaar bij diverse tuincentra.

Ethanol - bio burner

Bio ethanol: vuur in de meest veilige vorm. De absorberende keramische kern zorgt ervoor dat de vloeistof in de brander blijft. Bioethanol (pure brandvloeistof) in een open branderreservoir is ongewenst.

Het Schouwspel kiest voor de gepatenteerde Ruby Keramische Bioethanol brander met absorberende keramische kern. Overtuig u zelf en bekijk de biobrandertest.

Onze medewerkers demonstreren de brander op uw verzoek graag in de showroom en horen graag van u waar u de brander in wil toepassen.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Het Schouwspel | Tuinhaarden – Buitenhaarden – Terrashaarden | Vogelenzang – Haarlem